Hello Guest! Welcome to our Website.
Something you might want to know about us.
Don't be hesitated to contact us if you have something to say.

Videodansa a la UPV

| | 25/5/10
|

Enllaçant amb la darrera actualització, que parlava sobre el Futurisme, i de com aquest moviment artístic va focalitzar el seu missatge en el progrés basat en la tecnologia, hem trobat aquest interessant video d'una videodansa inspirada en la pel·lícula Metrópolis.



La videodansa és una vessant de la dansa que suposa la fusió de les tècniques pròpies del llenguatge audiovisual i del llenguatge de la dansa. Es tracta d'una mena de performance on es projecta una coreografia a una pantalla de cinema.
Si voleu gaudir d'un espectacle tan original com el que vos hem adjuntat en video, no podeu faltar a la representació de videodansa que la Universitat Politècnica ha programat per al proper dijous.
L'actuació es durà a terme al saló d'actes de la UPV a les quatre de la vesprada, i suposa una activitat emmarcada dins el programa Interconexiones. Allò que fa més peculiar aquesta activitat és el fet que la videodansa projectada a la universitat politècnica es representarà de manera simultània a ciutats com Bogotà, Barcelona o Valparaíso.
Acosteu-vos a la UPV i aprofiteu que València ha estat una de les ciutats triades!

2 comentaris:

Amparo ha dit...

No vaig a comentar res de l'entrada. Només volia dir que...
QUIN CANVI d'IMATGE
-fa temps que no hem passe, ho sé :S-.

M'ENCANTA!!

a.voadora ha dit...

M'agrada:)

 

Followers