Hello Guest! Welcome to our Website.
Something you might want to know about us.
Don't be hesitated to contact us if you have something to say.

Marta Gutiérrez becada per a anar al Col.legi d'Europa

| | 9/5/10
|

Marta Gutiérrez Benet té 24 anys i ha aconseguit la beca MAEC-AECID per al Col·legi d'Europa en Bruixes, una meta que s'havia plantejat fa molt temps i que ha aconseguit arribar amb magnificència. Llicenciada en Periodisme i estudiant de Ciències Polítiques , amb una nota mitja en aquesta última de 9.2 , el seu domini de l'anglès, francès i alemany han fet de Marta una estudiant exemplar. Quan feia periodisme redactava notícies, cròniques i reportatges, ara és ella la protagonista d'aquestes i està molt agraïda.

AECID assegura que el Col·legi d'Europa "col·loca als estudiants en el camí dels organismes internacionals i les institucions europees" però per a això és necessari unes qualitats que sens dubte ella posseïx i sap potenciar-les al màxim. La beca consisteix en 25.000€ dels quals 21.000 es destinen a pagar el màster en el centre d'elit que segur sabrà aprofitar al màxim.


I fora d'elogis que els hi mereix, aquí tenim un avanç del que serà l'entrevista que realitzarem dijous que ve a Fil Per Randa, ja que contarem amb la seva presència. Estem segurs que no us defraudarem.



 

Followers