Hello Guest! Welcome to our Website.
Something you might want to know about us.
Don't be hesitated to contact us if you have something to say.

Un any més, la Fira del Llibre als jardins de vivers

| | 20/4/10
|


S'han acabat les excuses: qui enguany no regale un llibre per Sant Jordi, és perquè no vol.

A les dotze del migdia de hui, 20 d'abril, s'inaugurava la Fira del Llibre de València. La fira, que enguany cel·lebra la seua 41ena edició, tindrà una durada de tretze dies, fins el proper 2 de Maig. Tots aquells interessats en la lectura i la cultura en general no poden perdre's aquesta important cita, on les casetes dels llibreters de la ciutat i de les rodalies posen en venda llibres de tot tipus amb un descompte del 10%.

A banda, l'organització de la fira té previstes diverses activitats culturals dirigides a menuts i grans. Exposicions, tallers per als infants, teatre, taules rodones, presentacions de llibres i signatures dels mateixos de mà d'Isabel Clara Simó o Ferran Torrent, entre altres, tindran lloc al llarg d'estos dies en el marc de la Fira, que cada any rep milers de visitants. Quant als xiquets, la fira compta també amb un espai de lectura on els més petits podran entretenir-se de la millor manera: llegint.

Així doncs, aprofiteu i acosteu-vos als jardins de vivers, de segur que no vos empenedireu. Ací podeu trobar els horaris de totes les activitats que es cel·lebraran al passeig de Machado.
I si la lectura no és la vostra afició favorita, no vos preocupeu... ara teniu l'oportunitat de trobar aquell llibre que vos atraparà, el llibre que vos iniciarà en l'aventura de viure diferents històries: el plaer de la lectura.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Claro que iremos a la Fira, siempre se encuentran un montón de cosas interesantes.

Aroa Morales ha dit...

Gràcies per la informació, a lo millor m'aprope a veure què n'hi ha.

 

Followers