Hello Guest! Welcome to our Website.
Something you might want to know about us.
Don't be hesitated to contact us if you have something to say.

Presentació

| | 2/4/10
|



Benvinguts, radioients!


Nosaltres som Bea, Remei i José Vicente, els conductors de Fil per randa, el nou programa de ràdio de la Universitat Politècnica de València, que començarà a emetre's en breu.


Amb Fil per randa, pretenem crear un nou espai radiofònic interactiu i participatiu, on tots vosaltres, internautes i radioients, pugueu participar deixant els vostres comentaris i proposant diversos temes i assumptes que nosaltres intentarem tractar al programa. En Fil per randa inclourem cultura, oci, política, societat i actualitat universitària... Algú vos ofereix més? Un magazine jove i fresc que vos contarà fil per randa tot allò que vos envolta i que tant vos interessa!


Així doncs, dins aquest bloc, anirem publicant cada setmana els temes tractats o que tractarem pròximament al programa de ràdio, amb la intenció de crear un debat obert en la xarxa on tothom, emisors i receptors, puguem comunicar-nos i aportar les nostres idees i opinions.


Ànim i... a participar!

1 comentaris:

A. Moya ha dit...

Tinc l'inmens plaer d'inaugurar els comentaris al vostre blog!!
Ja tinc ganes de que comenceu a emetre, segur que ens agradarà -el que tracteu i com el tracteu-.
No vaig a proposar cap tema -encara- que de segur ja en teniu un grapat en ment.Però vos demane que feu publicitat de la resta de blogs dels companys ;), especialment de l'increible http://uppercut4.wordpress.com (spam).
Jejeje, espere notícies vostres -mai millor dit-.

 

Followers